Bucură-te de vinuri nobile

CRAMA CASA VLASIA

Vinurile noastre sunt realizate din struguri crescuți în viile Casa Vlăsia.

La fiecare recoltă, strugurii sunt culeși cu atenție, apoi sunt transportați în loturi mici la vinărie. Aici, oamenii noștri fac o ultimă sortare, apoi strugurii sunt puși în recipiente pentru fermentare. Maturizarea vinului are loc în butoaiele de stejar din pivnițele noastre, unde temperatura și umiditatea sunt ideale. Apoi, după degustare și după o selecție riguroasă, vinurile sunt pregătite pentru servire. Lucrăm cu pasiune pe tot parcursul anului pentru calitatea lor. Care trebuie să fie ireproșabilă.

Vița-de-vie: la capătul fiecărui rând există un trandafir, sensibil la aceleași boli cu vița, care dă semnalul în cazul unei îmbolnăviri. Aracii sunt dintr-un lemn special, adus din Italia, care nu mucegăiește și rezistă timp de 50 de ani.

Dacă vreți să cunoașteți mai multe despre vinuri, participarea la o degustare de vinuri organizată de Casa Vlăsia este cea mai bună alegere.

ACTIVITATI

ACTIVITATI

Casa Vlăsia este locul perfect pentru relaxare în mijlocul naturii. La noi te vei putea reinventa, alături de prieteni sau de familie, într-un mediu reconfortant, departe de stres și de viața cotidiană de la oraș. Pentru că, oricât de activ ai fi, doar tu știi cât de multă nevoie ai de momente de liniște. Le găsești aici.Hoteluri Romania
PARTENER RECOMANDAT